Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age II

Overrasket av Dragon Age II-kritikk

Bioware lytter til tilbakemeldingene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dragon Age II høstet både gode og middels kritikker da det ble lansert, og det later til at fansen også var delt i forhold til Biowares oppfølger. I et intervju med Xbox World forsikrer imidlertid Bioware om at de har hørt tilbakemeldingene, og at de virkelig har tatt den til seg.

- Vi hører på tilbakemeldingene vi får på alle utgivelsene, og bruker den til å gjøre neste spill i serien bedre. Tilbakemeldingene på Dragon Age II var delte, og vi ble overrasket. Store deler av fansen var fornøyde, mens andre skulle ønske at det lignet mer på Origins. Vi må bruke kritikken til å bli bedre, slik at alle vil bli med på reisen, uttalte firmaet.

På Gamereactor landet vi på en 7/10, da et svakt brettdesign og en treg historie ble avgjørende for utfallet.

Hva mener dere om Dragon Age II?

Dragon Age II

Relaterte tekster

Dragon Age IIScore

Dragon Age II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Figurdrevet rollespill med actionorientert kampsystem. Ingar har satt seg godt til rette med Biowares rollespilloppfølger. Her er dommen...Loading next content