Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuse

Overstrike heter nå Fuse

Livstegn fra Insomniacs neste

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter annonseringen på fjorårets E3-messe har vi hørt fint lite om Insomniac Games' første multiplattformspill, som da gikk under navnet Overstrike.

Under PAX Prime-messen denne helgen kom det imidlertid frem at arbeidet med spillet fortsatt pågår, men at spillet har byttet navn til Fuse:

- Fuse er faktisk en eldre tittel vi startet på tidligere, da under navnet Overstrike. Vi vil avsløre mer om det nye spillet når klokken når null på spillets nettsider, forklarer selskapet på Twitter.

Nettsiden det er snakk om er www.fusegame.com, og skrivende stund er det ca. ni dager igjen av nedtellingen.

Redaktør Kristian har dessuten blitt invitert på besøk hos Insomniac Games i Los Angeles, for å ta en titt på spillet. Hans rapport fra besøket leser du Gamereactor-magasinets novembernummer.

Fuse

Relaterte tekster

6
FuseScore

Fuse

ANMELDELSE. Skrevet av Tobias Garsten - GR SE

Fra skaperne av Ratchet & Clank og Resistance-serien kommer årets kanskje minst vågale spill. Men må Fuse ta sjanser for å levere resultater? En forvirret Tobias har svaret.

4
Prøvespill Fuse i morgen

Prøvespill Fuse i morgen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er spent på actionspillet Fuse, som blander Insomniac Games' kjærlighet for spinnville våpen med samarbeidsspilling for inntil 4 actionjunkies, bør du fyre opp...

6
Dato spikret for Fuse

Dato spikret for Fuse

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Insomniac Games' første multiplattformspill byr på bøttevis med action. I slutten av mai kan du og tre venner kaste dere ut i skuddvekslingene.Loading next content