Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Overwatch 2 avslører ny sterk support kalt Kiriko

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter tre år siden forrige gang vi fikk en ny support-figur i Overwatch vil oppfølgeren gi oss en ny som høres ekstremt sterk ut.

For nå har Blizzard bekreftet at Kiriko er en av de nye heltene i Overwatch 2. Som ryktene hadde det til kan hun både teleportere gjennom vegger, lege partnere med åndelig hjelp og skade andre med kunai. Det som får henne til å høres mest interessant ut er likevel muligheten til å gjøre partnere i nærheten uovervinnelige i noen sekunder samtidig som hun fjerner nesten alle fiendtlige effekter fra dem. Topp dette med en Ultimate som gjør alle venner raskere på alle måter og muligheten til å klatre opp vegger, så kan du være sikker på at Kiriko må justeres etter hvert.

Med det sagt er det greit å nevne at Kiriko, i motsetning til Sojourn og Junker Queen, må skaffes i Battle Pass-et. Dette med mindre du har Overwatch eller kjøper Overwatch 2 sin Founder Pack som låser henne opp fra første stund.

Til slutt har vi fått en oversikt som viser hva vi kan se frem til i første sesong av Overwatch 2, samt beskjed om at andre sesong kommer med en ny tank-figur, et nytt kart og mer i desember.

HQ
Overwatch 2
Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content