Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Overwatch 2 får ikke en ny beta

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter hele tre muligheter til å teste ut Overwatch 2 før PvP-lanseringen den 4. oktober høres det ut som om mange har blitt langt mer positive til spillet. Det har uansett vært et par ting å ta tak i, så enkelte forventet nok en siste åpen beta. Dette kan du glemme.

Jon Spector, visepresident hos Blizzard, skriver at de ikke har noen planer om å ha en ny åpen beta for Overwatch 2 siden utviklerne i stedet vil bruke disse to månedene på å finpusse spillet og gjøre endringene som kreves etter tilbakemeldingene fra de forrige testene.

Overwatch 2

Relaterte tekster

0
Overwatch 2 får ikke en ny beta

Overwatch 2 får ikke en ny beta

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter hele tre muligheter til å teste ut Overwatch 2 før PvP-lanseringen den 4. oktober høres det ut som om mange har blitt langt mer positive til spillet. Det har...

0
Slik blir Junker Queen i Overwatch 2

Slik blir Junker Queen i Overwatch 2

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi er nå bare åtte dager unna Overwatch 2 sin andre betarunde, og i tillegg til å la PlayStation- og Xbox-eiere teste det etterlengtede spillet denne gangen venter det et...Loading next content