Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Overwatch 2 fjerner Overwatch i oktober

Originalen vil tydeligvis forsvinne når oppfølgeren kommer som Early Access, så si adjø til 6 vs. 6 og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard har lenge sagt at Overwatch-eiere vil kunne spille sammen med og mot folk som kjøper oppfølgeren, noe som har gjort mange usikre på hvordan denne overgangen vil fungere. Nå har vi tilsynelatende fått et svar som nok blir kontroversielt.

I gårsdagens Ask Me Anything-tråd på Reddit fortalte utviklingslederen Aaron Keller at oppdatering vi har visst Overwatch-spillere må laste ned den 4. oktober faktisk vil forvandle det til å bli Overwatch 2. Det høres i alle fall slik ut med denne formuleringen:

"When OW2 launches on Oct 4th it will be a replacement for the current Live Service."

Dette gir jo mening med tanke på at PvP-delen av Overwatch 2 vil være gratis og alt av oppdateringen vil komme til det fremover. Problemet er bare at dette også tvinger enkelte omdiskuterte endringer på folk. For eksempel går OW2 over til kamper hvor man spiller 5 mot 5 i stedet for originalens 6 mot 6. Denne endringen er også en av flere grunner til at mange av figurene vil gjennomgå både store og små endringer, så å tvinge folk over til oppfølgeren gir mening på flere måter. Samtidig er det vel ikke vanskeligere enn at utviklerne lager spesielle moduser i OW2 om savnet etter originalen blir for stort for veldig mange.

Hva tenker du?

Overwatch 2

Relaterte tekster

1
Se Overwatch 2s lanseringstrailer

Se Overwatch 2s lanseringstrailer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Neste tirsdag lanseres endelig PvP-delen av Overwatch 2, noe Blizzard ikke har tenkt å la oss glemme. Dette gjør de med en lanseringstrailer som lover en ny spennende æra...Loading next content