Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Overwatch 2 lar deg slå sammen og beholde skins fra flere brukere

Det viser seg at spillets cross-progression vil la de som har spilt både på PC og konsollene samle alt på ett sted.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard var raskt ute med å si at Overwatch 2 vil støtte såkalt cross-play og cross-progression, men det har vært en del spørsmål rundt sistnevnte. Heldigvis viser det seg å være stort sett godt nytt.

Utviklerne har offentliggjort en ny FAQ hvor de avslører at du nå kan starte prosessen med å slå sammen to brukere du har på PC, PlayStation, Xbox eller Switch ved å gå inn på Battle.net. Der vil du kunne velge hvilke som skal slåes sammen når Overwatch 2 sin PvP-del lanseres den 4. oktober.

Ved å gjøre dette vil all fremgangen og alle kosmetiske ting du har opparbeidet på de to samles på Battle.net-kontoen din, noe som betyr at de deles på de to spillmaskinene du har valgt. Siden det bare gis én mulighet til dette er det veldig viktig å velge akkurat de to brukerne du ønsker å samle, for man får tydeligvis ikke en ny mulighet.

Overwatch 2

Relaterte tekster

1
Se Overwatch 2s lanseringstrailer

Se Overwatch 2s lanseringstrailer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Neste tirsdag lanseres endelig PvP-delen av Overwatch 2, noe Blizzard ikke har tenkt å la oss glemme. Dette gjør de med en lanseringstrailer som lover en ny spennende æra...Loading next content