Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Overwatch 2s neste helt vil få deg til å frykte det som befinner seg under føttene dine

Venture kommer med en ny gravemekanikk som gjør at selv bakken vender seg mot deg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du spiller Support i Overwatch 2 ser du sannsynligvis på bakken under føttene dine som det eneste området du virkelig føler deg trygg mot trusler. Slik vil det ikke lenger være.

Den neste Damage-helten i skytespillet heter Venture, og for å passe til det kvikke arkeologtemaet som hen representerer bruker hen et bor som gjør det mulig for henne å grave seg ned under bakken og angripe fiender der de minst venter det.

Ventures ferdigheter inkluderer Burrow, som er en bevegelsesevne som gjør det mulig for figuren å dykke ned i bakken og bevege seg som en stor humanoid muldvarp. Hen kan følge opp med et dash-angrep kalt Drill Dash, før hen bruker Smart Excavator for å gjøre stor skade. Hvis øyeblikket krever det, vil Venture sin Ultimate, Tectonic Shock, gjøre det mulig for hen å slippe løs et ødeleggende bakkeangrep som ser ut til å minne om Reinhardts Earthshatter, men uten den bedøvende effekten. Venture har også en rekke forskyvningselementer i utstyret sitt, så hold deg unna klipper og miljøfarer på kartet når Venture er på banen.

Når Venture lanseres for fullt som en del av sesong 10 fra 16. april, men vil være tilgjengelig i spillet som en del av et tidsbegrenset prøvearrangement mellom 28. og 31. mars denne helgen.

Se Venture i aksjon og få et bredere innblikk i utstyret i den nye traileren og beskrivelsen av egenskapene nedenfor.

HQ
Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content