Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Overwatch kommer til konsollene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om at Overwatch også vil komme til konsollene har vel i grunn gått siden spillet ble annonsert. Den siste tiden har de dog gått fullstendig av skaftet siden man kan bruke et kontrolloppsett godt egnet til håndholdte kontrollere, samt at Blizzard har svart meget vagt på våre henvendelser om saken. Nå kan det dog virke som om noen hos Blizzard har vært litt for raskt med publiseringsknappen før BlizzCon.

Denne splashen dukket nemlig opp på Battle.net i går.

Overwatch

De i redaksjonen som har fått fingrene i betaen liker virkelig det de har fått testet i betaen så dette er helt klart gledelig nytt for konsollspillere. Nå er bare spørsmålet hvordan Blizzard vil selge spillet. Det skal jo i utgangspunktet være free-to-play, men hvordan vil dette foregå nå som vi vet det også kommer i fysisk format? Vi regner med å få svaret på BlizzCon.

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content