Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Oxenfree

Oxenfree blir gratis på Epic Games Store om to uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå kan du altså laste ned Slime Rancher helt gratis på Epic Games Store, men siden Fortnite-skaperne liker å gi oss tidlig beskjed vet vi som vanlig allerede hvilket spill som overtar gratisplassen om to uker.

Det er ingen tvil om at det blir et mye større fokus på historie da, for det er Night Scholl Studios' Oxenfree som vil bli gratis fra 21. mars til 4. april. Epic Games vil altså fortsette å gi oss kvalitetsspill.

HQ
Oxenfree

Relaterte tekster

8
Glemte perler: Oxenfree

Glemte perler: Oxenfree

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I en ny artikkel-serie forsøker vi å rette søkelyset mot gode spill som av ulike årsaker ikke har blitt anmeldt tidligere.

0
Oxenfree kommer til Nintendo Switch

Oxenfree kommer til Nintendo Switch

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nintendo hadde en hel haug med annonseringer å komme med under den nyeste Nindie-streamen sin, og mange av spillene var allerede kjente indie-perler. En av disse var...

0
Oxenfree kommer til PS4 i mai

Oxenfree kommer til PS4 i mai

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oxenfree fikk en generelt god mottakelse da det kom til PC og Xbox One i januar, og snart får Playstation 4-eiere mulighet til å sjekke hvorfor. Som kompensasjon for...Loading next content