Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Oxenfree

Oxenfree er gratis på PC

Jeg begynner å tro at Suzanne har internasjonal innflytelse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Greit, dette er bare sprøtt. Like etter at Oxenfree ble annonsert for Nintendo Switch bestemte Suzanne seg for å skrive om Oxenfree i Glemte perler-serien vår, og litt over to uker senere avslører Night School Studios Afterparty. Trodde du det ville stoppe der? Nope.

Nå kan du nemlig laste ned Oxenfree gratis fra GOG. Tilbudet varer frem til 21. desember, så du trenger ikke å frykte om du ikke ser denne nyheten med en gang. Bare husk å gripe sjansen, for dette er et ganske sjarmerende spill.

Oxenfree

Relaterte tekster

8
Glemte perler: Oxenfree

Glemte perler: Oxenfree

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I en ny artikkel-serie forsøker vi å rette søkelyset mot gode spill som av ulike årsaker ikke har blitt anmeldt tidligere.

0
Oxenfree kommer til Nintendo Switch

Oxenfree kommer til Nintendo Switch

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nintendo hadde en hel haug med annonseringer å komme med under den nyeste Nindie-streamen sin, og mange av spillene var allerede kjente indie-perler. En av disse var...

0
Oxenfree kommer til PS4 i mai

Oxenfree kommer til PS4 i mai

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oxenfree fikk en generelt god mottakelse da det kom til PC og Xbox One i januar, og snart får Playstation 4-eiere mulighet til å sjekke hvorfor. Som kompensasjon for...Loading next content