Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Oxenfree

Oxenfree har solgt over en million eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Night School Studios må sies å ha truffet jackpot med deres seneste spill Oxenfree. De startet i 2014, og dermed ble spillet faktisk deres første prosjekt. De utga det i 2016 til stor kritisk fanfare, og derfor har vi flere år ventet på deres neste spill, Afterparty.

I Afterparty skal du prøve å unnslippe Helvete ved drikke Satan under bordet - ja det er premisset.

Selv om vi enda ikke vet om Afterparty kommer til å leve opp til forventningene, så vet vi at Oxenfree nå har nådd en imponerende milepæl. Via Twitter har Sean Krankel fra Night School bekreftet at de har solgt over en million eksemplarer av spillet.

"I might've been buzzin off that IGN beer but what I meant to say was over 1 million sold, 3 million plus installs via Game Pass and some other giveaways. Which we are still beyond excited about!"

Du kan se den seneste traileren fra Afterparty nedenfor, som lanseres den 29. oktober.

HQ
Oxenfree

Relaterte tekster

8
Glemte perler: Oxenfree

Glemte perler: Oxenfree

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I en ny artikkel-serie forsøker vi å rette søkelyset mot gode spill som av ulike årsaker ikke har blitt anmeldt tidligere.

0
Oxenfree kommer til Nintendo Switch

Oxenfree kommer til Nintendo Switch

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nintendo hadde en hel haug med annonseringer å komme med under den nyeste Nindie-streamen sin, og mange av spillene var allerede kjente indie-perler. En av disse var...

0
Oxenfree kommer til PS4 i mai

Oxenfree kommer til PS4 i mai

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oxenfree fikk en generelt god mottakelse da det kom til PC og Xbox One i januar, og snart får Playstation 4-eiere mulighet til å sjekke hvorfor. Som kompensasjon for...Loading next content