Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Oxenfree

Oxenfree kommer til PS4 i mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oxenfree fikk en generelt god mottakelse da det kom til PC og Xbox One i januar, og snart får Playstation 4-eiere mulighet til å sjekke hvorfor.

Som kompensasjon for ventetiden vil den nye utgaven by på noen ekstra godbiter. Som tilfellet ofte er vil Dualshock 4 tilføre noe ekstra. Denne gangen vil lyden fra spillets radio komme gjennom kontrollerens høytaler, samtidig som lyset reagerer på aktivitet. Det som er mer interessant i våre øyne er at vi nå får spille New Game+. Sean Krankel fra Night School Studios er forsiktig med hvordan han beskriver modusen. Slik vi forstår det vil Alex av og til få en følelse av deja vu, noe som vil gi noen nye dialog-valg. Dette skal visstnok føre henne til nye områder, konklusjoner og forståelse om hva som skjer på øya.

Akkurat hva han mener får vi se når Oxenfree kommer til Playstation 4 den 31. mai.

Oxenfree

Relaterte tekster

8
Glemte perler: Oxenfree

Glemte perler: Oxenfree

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I en ny artikkel-serie forsøker vi å rette søkelyset mot gode spill som av ulike årsaker ikke har blitt anmeldt tidligere.

0
Oxenfree kommer til Nintendo Switch

Oxenfree kommer til Nintendo Switch

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nintendo hadde en hel haug med annonseringer å komme med under den nyeste Nindie-streamen sin, og mange av spillene var allerede kjente indie-perler. En av disse var...

0
Oxenfree kommer til PS4 i mai

Oxenfree kommer til PS4 i mai

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oxenfree fikk en generelt god mottakelse da det kom til PC og Xbox One i januar, og snart får Playstation 4-eiere mulighet til å sjekke hvorfor. Som kompensasjon for...Loading next content