Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Steel 2

På tide å slipe sverdet

Nye bilder fra Red Steel 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det første Red Steel var en enorm skuffelse da det ble lansert samtidig som Wii ble introdusert på markedet. Men oppfølgeren ser betraktelig bedre ut, både når det kommer til grafikk og spillemessig.

Red Steel 2 har blitt utviklet med Wii Motion Plus i tankene, og det kommer til å kreve dette tilbehøret for å spille siden det øker presisjonen betraktelig.

Som en beinhard sverdsvinger i Nevada-ørkenen skal du som siste overlevende av en klan av beskyttere møte utfordingene som dukker opp i Red Steel 2. Nedenfor kan du se noen nye bilder av hvordan sverdsvingingen vil ta seg ut når det slippes i tidlig neste år.

Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2

Relaterte tekster

Red Steel 2Score

Red Steel 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving

Ubisoft blander vesten og østen, og resultatet er en oppfølger som skiller seg ganske kraftig fra forgjengeren. Red Steel 2 anmeldt!Loading next content