Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pac-Man 99

Pac-Man 99 blir fjernet i august

Spillet vil ikke lenger støtte online-tjenester og vil ikke kunne lastes ned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har kunngjort at det gratis battle royale-spillet Pac-Man 99 blir fjernet fra Nintendo eShop og nærmest bli lagt ned senere i år. Spillet vil miste sin online-støtte og vil ikke være tilgjengelig for nedlasting fra og med 8. oktober, men de som allerede har spillet installert på sin Nintendo Switch vil kunne fortsette å oppleve offline spillmoduser i overskuelig fremtid.

Som nevnt i spillets produktside på Nintendo Store blir vi fortalt at de betalte tilpassede temaene for spillet avvikles 8. august, og deretter vil Pac-Man 99 Deluxe Pack og Pac-Man 99 Mode Unlock fjernes 8. september. Dette vil bli fulgt av den store nedleggelsen av online-tjenester for hovedspillet, og distribusjon av tittelen og dets gratis temaer alt 8. oktober.

Hvis du har kjøpt noe innhold i spillet vil det fortsatt være tilgjengelig i frakoblet modus etter disse datoene.

Pac-Man 99

Relaterte teksterLoading next content