Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sin

Paper Mario 2 er på vei!

Det veldig anderledes, men også fascinerende og unike Paper Mario, som i sin tid ble utgitt på Nintendo 64, får nå en oppfølger på GameCube. Vi har de første detaljene om spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Paper Mario var på Nintendo 64 et rollespil av en litt anderledes kaliber enn Zelda. Ocarina of Time var. Spillet hadde en helt unik grafisk stil med 2D figurer på 3D bakgrunder, og så var jo alle karakterene også laget af papir. Ikke desto mindre bød spillet på et usedvanlig forfriskende gameplay, og det blir det nå snart mer av!

HQ

Nintendo har endelig annonsert oppfølgeren, Paper Mario 2, som er satt til utgivelsen i Japan i slutten av året (og nei, det sies ikke noe om verken den europeiske eller amerikanske utgivelsen ennå). Det vil igjen være Intelligent Systems, som også står bak Fire Emblem, som vil stå for utviklingen av spillet.

Selv om Paper Mario 2 på mange områder vil ligne et tradisjonelt RPG, f.eks. i form av de turbaserte kampene, så vil Mario ha noen helt spesielle egenskaper, som f.eks. å folde seg sammen til et papirfly og sveve fritt rundt på banen.

Nintendo vil forhåpentligvis vise frem de første skjermisene og mer info på E3 i mai!

Relaterte tekster

0
C-C-C-Catfight!

C-C-C-Catfight!

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Jepp, så er det ikke lenge til at kattemor får sin egen film. Det er Electronic Arts som står som utgir spillet. Filmen kommer på kino i august og spillet forhåpentligvis om ikke lenge. For skjermisene ser fete ut! Skjermisene ser du innenfor!Loading next content