Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Paradox Interactive Announcement Show bekreftet for 6. mars

Showet presenteres i samarbeid med Xbox, så forvent i det minste noen konsollkunngjøringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en måned siden hadde Bethesda og Xbox en Developer Direct, som ble etterfulgt av en Nintendo Direct for tre uker siden, og i forrige uke hadde Sony også en stream.

Foreløpig venter vi på en Starfield-stream, som ryktes å få en utgivelsesdato bekreftet denne uken, men det viser seg at dette ikke er det eneste å se frem til i løpet av de kommende dagene. Paradox Interactive har nettopp annonsert noe de kaller Announcement Show 2023, som starter klokken 18 den 6. mars.

Vi kan forvente "store nyheter!" og Paradox lover å vise "3 nye spill, 4 nye utvidelser, spillavsløringer og oppdateringer". Bekreftede deltakere så langt er: Colossal Order, Harebrained Schemes, Paradox Tectonic, Paradox Arc og Paradox Development Studios.

En interessant detalj er at denne streamen presenteres sammen med Xbox, noe som betyr at vanligvis PC-fokuserte Paradox Interactive sannsynligvis vil ha noe å vise for konsoller også. Paradox Interactive-sjef Fredrik Wester kommenterer:

- Jeg vil ikke si at vi har for mange kunngjøringer, men det er vanskelig å velge hvilken som har meg mest begeistret. Å snakke direkte med spillerne våre om spillene våre, dele deres begeistring for hva som kommer, sammenligne hvor mange timer vi har spilt - det er noe alle hos Paradox liker godt. Jeg er også ivrig etter å slippe å holde disse kunngjøringene hemmelige mye lenger.

Sjekk ut teasertraileren nedenfor.

HQ
Paradox Interactive Announcement Show bekreftet for 6. mars


Loading next content