Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Pariah annonsert – første skjermiser!

Digital Extremes, som er spesielt kjent for deres mangfoldige arbeid på Unreal serien, har i dag annonsert Pariah. Spillet er et FPS og vil bl.a. inneholde kamper av massive proporsjoner. Vi har de første skjermisene!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Digital Extremes, som er spesielt kjent for deres mangfoldige arbeid på Unreal serien, har i dag annonsert Pariah. Spillet er et FPS og vil bl.a. inneholde kamper av massive proporsjoner.

Pariah bruker, ikke helt uventet, Unreal grafikkmotoren og er et FPS. De første skjermisene avslører allikevel at det er snakk om et spill, som vil inneholde enorme kamper i landskap så store og omfattende, at det like gjerne kunne vært snakk om et RTS. Ennå har Digital Extremes vært svært så sparsomme med detaljer, men på den midlertidige nettsiden til spillet, www.pariahgame.com, kan man følge med på nedtellingen til den offisielle siden, som sikkert vil avsløre mye mer.

Den største fokusen i annonseringen ligger i stedet på Digital Extremes nye utgiver, Groove Games, som er en ny kanadisk spiller på markedet. Ifølge dem bød flere store utgivere på rettighetene til Pariah, men Groove Games fikk til slutt overbevist Digital Extremes.

Spillet er annonsert til PC og Xbox, og siden det har vært under utvikling i hele to år, forventes en utgivelse i løpet av 2004. De første skjermisene er fra Xbox versjonen, og i tillegg lover Digital Extremes mer snadder og detaljer på E3 messen i mai.Loading next content