Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pariah

Pariah får oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvis du leste vår anmeldelse av Pariah kunne du få med deg at vi ikke var helt overbegeistret for spillet. Men det hindrer ikke Digital Extreme som nå i et intervju til det kanadiske spillbladet Wham! annonserer en oppfølger. Digital Extreme's produser James Schmalz sa også i det intervjuet at Pariah 2 vil bli lansert til de eksisterende maskiner og ikke neste generasjons konsoller. Han sier også at dette spillet vil bygge en bro over til fremtidige lanseringer til de nye konsollene. James Schmalz kunne også fortelle at de hadde brukt over 3 år på å utvikle Pariah og at de var veldig spent på hvilken mottakelse spillet ville få grunnet den store tilgangen på FPS-spill.

HQ

Pariah blir lansert i dag til PS2, Xbox og PC.

Flere nyheter om Pariah finner du inn her

Relaterte tekster

0
PariahScore

Pariah

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Etter over to år i støpeskjeen er Digital Extremes oppskrytte actionfest endelig klar for hyllene. Vi har testet!Loading next content