Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Umbrella Academy - Season 2

Parks and Recreation's Ron og Tammy blir med i rollebesetningen til The Umbrella Academy

Nick Offerman og Megan Mullaly vil være en del av Netflix-showets siste sesong.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Netflix har kunngjort at de styrker rollebesetningen til The Umbrella Academy for sin fjerde og siste sesong. Bli med i serien vil være Nick Offerman og Megan Mullaly som skal portrettere ekteparet Midwestern community college professorer Drs. Gene og Jean Thibedeau, som vil være interessant å se ettersom de to begge er gift i det virkelige liv, og også kjent for å spille det eksplosive paret Ron og Tammy Swanson i Parks and Recreation.

For å legge til dette, vil Arrested Development's David Cross også bli med i rollebesetningen og plukke opp rollen som Sy Grossman, en "oppreist, men sjenert mann som er desperat etter å få kontakt med sin fremmedgjorte datter" som kunngjøringsartikkelen sier.

Når det gjelder når vi får se disse tre i aksjon, har The Umbrella Academy Season 4 ennå ikke en utgivelsesdato, men har begynt å filme.

The Umbrella Academy - Season 2

Relaterte teksterLoading next content