Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2

Pasifistspiller på Prestige-jakt

Glen vil nå nivå 70 uten å drepe

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å nå nivå 70 i Call of Duty: Modern Warfare 2 er definitivt verdt en aldri så liten klapp på skulderen.

Å nå nivå 70 i Call of Duty: Modern Warfare 2 - uten å drepe noen - er definitivt verdt både kyss, klapp og klem på flere steder enn skulderen. Superspiller Glen McCracken har satt seg som mål å utføre dåden innenfor en tidsramme på to måneder, og til Game Informer sier han dette:

- Jeg har allerede nådd Prestige fem ganger. Jeg fikk for meg at det ville være interessant å gjøre. Det gir deg definitivt et helt nytt perspektiv på spillet, og det er både morsomt og utfordrende.

Den entusiastiske spilleren er nå på nivå 11 uten å ha drept en eneste motstander. Spillmodusen Domination funker klart best:

- I en vanlig runde med Domination får jeg rundt 1000 XP og 15 dødsfall. Jeg har bestemt meg for å ikke bruke spesialgranater - det er for mye risiko. Jeg har også bestemt meg for å spille Headquarters og Capture the Flag når disse låses opp.

Vi ønsker Glen lykke til med det fruktbare prosjektet, og jeg blir plutselig hjemsøkt av hvert eneste virtuelt gjennomførte drap i min egen spillkarriere.

Call of Duty: Modern Warfare 2
Glen McCracken: En idealist. En mann av heltemot. I mørke stunder, et forbilde for oss alle.

Relaterte teksterLoading next content