Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fast X

Paul Walkers Brian O'Conner ser ut til å ha en rolle i Fast X

Vin Diesel: "Jeg kunne ikke forestille meg at denne sagaen skulle ende uten å virkelig si farvel til Brian O'Conner."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det virket som om Fast and the Furious-filmene var ferdige med Brian O'Conner i Furious 7 etter Paul Walkers tragiske død kommer han tydeligvis tilbake.

I en prat med Total Film (takk, GamesRadar) forteller Vin Diesel om O'Conner og at sagaen ikke vil ende uten å si farvel til Walkers karakter.

"Det øyeblikket i 2013 da verden slet med tapet tok studioet en veldig dristig og rettferdig beslutning om å holde Brian O'Conner i live. Jeg vil gi deg dette uten å ødelegge noe: Jeg kunne ikke forestille meg at denne sagaen skulle ende uten å virkelig si farvel til Brian O'Conner."

Dette vil uten tvil bety Cody Walker (Pauls bror) kommer tilbake for å gjenskape den avdøde skuespilleren digitalt, forutsatt at det Diesel snakker om forholder seg til å se Brian O'Conner tilbake på storskjermen.

Fast X

Relaterte tekster

0
Fast X

Fast X

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av André Lamartine

Filmredaktør André gjesper over nok et sjelløst Vin Diesel-eventyr som burde ha bremset for lenge siden.Loading next content