Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

PAX- og Star Wars Celebration-folka skal hjelpe E3 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som forventet ble det altså ikke noe av årets Electronic Entertainment Expo, bedre kjent som E3, men spillindustriorganisasjonen Entertainment Software Association (ESA) var raskt ute med å love at den velkjente messen vil gjenopplives i all sin prakt neste år. Dette virker litt mer sannsynlig nå.

ESA avslører i en pressemelding at de har hyret inn ReedPop for å organisere E3 2023 som vil være den andre uken i juni. For de av dere som ikke vet det er ReedPop de samme folkene som også har ansvaret for blant annet New York Comi-Con, Star Wars Celebration og PAX, så man kan trygt si at de vet hvordan man lager slike messer. Foreløpig må vi likevel bare nøye oss med å vite at neste års messe vil være en blanding av den tradisjonelle fysiske sammenkomsten i Los Angeles og digitale nyhetsfylte streamer, men ReedPop sier de vil gjøre noen endringer som bringer E3 tilbake til gammel storhet. En viktig ting å si siden Geoff Keighley samtidig benytter anledningen til å gjenta at Summer Game Fest-opplegget vi fikk i år vender tilbake med noen forbedringer rundt samme tid i 2023. Dermed kan du være ganske sikker på at konkurransen mellom de to blir hard, noe som forhåpentligvis bare fører til mer snadder for oss.

PAX- og Star Wars Celebration-folka skal hjelpe E3 2023


Loading next content