Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

PC-kravene til Atomic Heart er overraskende lave

Mundfishs tittel har alltid sett helt nydelig ut, så det er interessant å se at du ikke trenger den sterkeste riggen der ute for å nyte den.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vennligst la meg gjenta det jeg har sagt flere ganger gjennom årene: Det første som gjorde meg nysgjerrig på Atomic Heart var en veldig imponerende grafikk, så det har vært lett å tro at det ville bli en annen versjon av "But can it even run Crysis?"-memen. Det viser seg at det ikke nødvendigvis vil være tilfelle.

Mundfish har kunngjort Atomic Hearts PC-krav, og de er ikke så ille som du kanskje skulle tro ved å se på spillet. Nå må vi bare se om dette betyr at spillet er ekstremt godt optimalisert eller om vi kan forvente et teknisk mareritt. I det minste gir det meg håp om at konsollversjonene kan være ganske anstendige. Særlig etter å ha lest intervjuet WccfTechs Alessio Palumbo hadde med spillets regissør, Robert Bagratuni.

Atomic Heart

Relaterte tekster

0
Atomic Heart - Annihilation InstinctScore

Atomic Heart - Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mishandlet av en snakkende and og løper ærend for en kåt AI. Annihilation Instinct er like merkelig som hovedspillet, men er utvidelsen også like bra?

0
Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mundfish tar en sprekk på et BioShock-stil spill med denne actiontunge tittelen satt i et alternativt Sovjetunionen.Loading next content