Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Telltale Series

PC-trøbbel for Batman: The Telltale Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ferske rapporter forteller at Batman: The Telltale Series har store problemer på selv sterke PCer. Mange av anmeldelsene på Steam svært negative ettersom spillet ofte krasjer på Windows 10 og Windows 8. Andre kritiserer at man ikke kan endre oppløsningen og at bildeoppdateringen er veldig lav selv på maskiner som lever opp til kravene.

Det er flere teorier på hvorfor det kjører så dårlig, men vi venter med å spekulere til vi hører noe fra Telltale - som vi antar jobber med å fikse spillet. Inntil videre ser det altså ut til at PC og Batman er en ustabil blanding, ingen har vel glemt hvilket rot Batman: Arkham Knight skapte?

Batman: The Telltale Series

Takk, Polygon.

Relaterte tekster

0
Batman: The Telltale SeriesScore

Batman: The Telltale Series

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan føles det for Bruce Wayne å balansere rollene som milliardær-playboy og nattens ridder, Batman? Velkommen til spillet som lar deg utforske begge rollene.

2
Mer Batman fra Telltale avslørt?

Mer Batman fra Telltale avslørt?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Comic-Con finner sted denne uken, og i den sammenheng har det gått flere rykter om hva Telltale Games vil snakke om på messen. De har nemlig fortalt at de vil komme med...Loading next content