Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ys VIII: Lacrimosa of Dana

PC-utgaven av Ys VIII: Lacrimosa of Dana utsettes igjen

Utviklerne i Nihon Falcom Corporation gir oss nok beskjed på kort varsel, og alt virker dårlig håndtert. Heldigvis får PS4- og PS Vita-eiere godt nok nytt om oversettingen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke kunne Nihon Falcom Corporation avsløre at Ys VIII: Lacrimosa of Dana kommer til Nintendo Switch i sommer, noe vi regnet med de kunne gjøre siden både arbeidet med PC-utgaven og bedre oversettelser nærmet seg ferdig. Det viser seg at førstnevnte i alle fall ikke er tilfellet.

Nå har de nemlig bestemt seg for å utsette PC-utgaven av Ys VIII: Lacrimosa of Dana atter en gang. Da de gjorde det samme i september var lanseringsdagen også like rundt hjørnet, så vi ble overrasket at spillet da ble utsatt i fire måneder. Derfor er vi ikke like overrasket når de denne gangen ikke ønsker å gi oss en ny lanseringsdato enda. Det som er mer bekymringsverdig er at de først nå har innsett at forskjellene i arkitekturen på PC og PS4 er såpass store at det faktisk krever en del omprogrammering. Nihon Falcom skal tydeligvis ikke ha de rette ressursene til å fikse dette selv, så nå har gitt et annet studio jobben med å få fikset siste rest av PC-utgaven. De lover å komme med en ny lanseringsdato når det nye studioet er sikre i sin sak. Her er det altså bare å smøre seg med tålmodighet.

Den gode nyheten er at den forbedrede lokaliseringen av PS4- og PS Vita-utgavene uansett kommer den 30. januar, så der har vi i alle fall noe å se frem til.

Ys VIII: Lacrimosa of Dana

Relaterte teksterLoading next content