Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls

PC-versjonen av Dark Souls: Prepare to Die Edition stenger serverne for godt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Serverne til PC-versjonen av Dark Souls: Prepare to Die Edition har slitt med problemer en god stund, og nå er det offisielt at serverne til akkurat den versjonen av det populære spillet stenges. Dark Souls: Prepare to Die Edition ble lansert i 2012 på PC, og det er via Twitter at From Software kunngjør at tittelens system rett og slett er for gammelt til å holdes i gang på en tilfredsstillende måte.

Dark Souls: Remastered (den oppussede versjonen av samme spill, og som ble utgitt i 2018) er heller ikke koblet til noen servere for øyeblikket, men studioet har i alle fall sagt at de prøver å fikse problemet for alle de som ønsker å bruke eventyrets nettfunksjoner.

Dark Souls

Relaterte tekster

Dark SoulsScore

Dark Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving GR SE

From Software følger opp det utrolig vanskelige Demon's Souls med et enda mer utfordrende rollespill...Loading next content