Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Peach sitt slott fra Super Mario 64 gjenskapt i Halo Infinite

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Halo Infinite har endelig lagt til Forge-modusen, som hadde sin opprinnelse i Halo 3 og lar spillere lage sine egne kart å spille på i multiplayer-delen.

Selv om spillmodusen bare nylig ble lagt til i Halo Infinite, har dedikerte fans allerede skapt en rekke morsomme, utfordrende og ikke minst merkelige kart.

YouTube-brukeren BoBo Gaijins kreasjon faller absolutt først og fremst inn i sistnevnte kategori. BoBo Gaijin har faktisk gjenskap Peach sitt slott fra Super Mario 64, som nå danner en slagmark uten å virke mindre fargerik eller idyllisk av den grunn.

Du kan se nærmere på det helsprø kartet i videon nedenfor, eller prøve det selv i Halo Infinite.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content