Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Mandalorian

Pedro Pascal er ikke The Mandalorian lenger

Skuespilleren er for travel med andre ting enn å ha på seg rustningen hele tiden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om mange tvilte i starten har det gang på gang blitt bevist at det faktisk var Pedro Pascal som nærmest til enhver tid var i Din Djarins rustning i første sesong av The Mandalorian. Siden den gang har flere av oss lagt merke til hvordan karakterens bevegelser og slik har endret seg, noe det er en god grunn til.

I den nyeste episoden av The Hollywood Reporters Roundtable bekrefter Pedro Pascal at han i hovedsak bare er stemmen til Din Djarin i disse dager, og at det er Brendan Wayne og Lateef Crowder som tilbringer nesten all tid skjult under hjelmen og rustningen. Dette etter å ha eksperimentert med ulike kombinasjoner de to første sesongene, så når Pascal i tillegg fikk veldig mange andre jobbtilbud valgte de å gå for denne løsningen.

Hva synes du om dette?

The Mandalorian

Relaterte teksterLoading next content