Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
You

Penn Badgley er klar for mer You

Men slutten kan være i sikte for Joe Goldberg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

You har nettopp sett slutten på sin fjerde sesong, men stjernen Penn Badgley har sagt at han ennå ikke er ferdig med showet, og at det kan fortsette i minst en sesong til.

Badgley spiller seriemorderen Joe Goldberg i You, som befinner seg i London i sesong 4 og antar en ny identitet. Selv om noen tror at slutten av sesong 4 kan ha gitt showet sin siste akt, mener Badgley at det er mer i vente for karakteren hans.

Badgley snakket med GQ, og verken bekreftet eller nektet for en femte sesong, men han sa: "Jeg vet hva Greg foreslo for meg for noen år tilbake som det han mente var den riktige måten å avslutte på. Hvis det blir en annen, tror jeg det blir en storslått avslutning.

Med sesong 4 som markerer det som ser ut som begynnelsen på slutten for Joe, er vi ikke sikre på at You kan vare evig, men det ser ut til at vi får en sesong til for å avslutte ting ordentlig.

You

Relaterte teksterLoading next content