Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Perfect Dark

Perfect Dark ser ut til å ha litt tredjepersons-spilling

En ny stillingsannonse indikerer at vi får både første- og tredjepersonsspilling.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste antok at Perfect Dark ville være et førstepersonsskytespillm akkurat som forgjengerne. Selv om dette sannsynligvis er riktig virker det som om spillet også vil ha noen tredjepersonsdeler.

En ny stillingsannonse for en Lead Gameplay Animator hos Crystal Dynamics avslører at et av kravene til personen som søker er: " Dyp kunnskap om spillsystemer (spesielt 3. og 1. person-erfaring med våpen, mobilitet, nærkamper og langdistansevåpen)".

Foruten den korte traileren nedenfor som ble vist sammen med kunngjøringen av Perfect Dark tilbake i 2021 er det egentlig ikke mye vi vet om spillet annet enn at The Initiative og Crystal Dynamics er med på å utvikle Joanna Darks nye eventyr. Det forventes fortsatt å være langt unna, og en rimelig gjetning er at vi får spille det tidligst i 2025.

HQ
Perfect Dark

Relaterte teksterLoading next content