Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5

Persona 5 har solgt 2.4 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Persona 5 er definitivt ikke et spill for alle, men allikevel er det ganske tydelig at utvikleren Atlus har klart å skape litt av et rykte for serien, for nettopp dette kapitlet har klart seg ganske utmerket.

I et nytt intervju med GNN Gamer har produsenten bak spillet, Naoto Hiraoka, bekreftet at spillet har solgt 2-4 millioner eksemplarer siden lanseringen for to år siden.

"At present, Persona 5 accounts for more than 2.4 million in global sales numbers. Since its launch, we have won many game awards, and received much feedback from fans. The response has been very enthusiastic."

Som vi nå vet så arbeider Atlus på hele to nye versjoner av spillet.

Persona 5

Relaterte tekster

Persona 5Score

Persona 5

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Baad Mai

Persona 5 tør å fortelle en historie med temaer de fleste andre unngår, og er samtidig et av de mest stilsikre spillene jeg har vært borti...Loading next content