Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5

Persona 5 passerer to millioner solgte eksemplarer

Hvem sa at japanske rollespill ikke solgte bra lenger?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ante oss at noe stort var på gang da de første anmeldelsene av Persona 5 ble offentliggjort, og det tok ikke lang tid før spillere verden over fikk dele sine positive tilbakemeldinger også. I juli førte dette til at spillet passerte 1, 8 millioner solgte eksemplarer, og nå har det stilfulle spillet oppnådd en ny milepæl.

Atlus kan nemlig fortelle at det nå har blitt solgt over 2 millioner eksemplarer av spillet over hele verden. De sier samtidig at dette er bare ett av eksemplene på hvordan japanske spill blir stadig mer populære i disse kanter, og at de derfor har store planer om å slippe flere av spillene i vesten.Sjansen er derfor liten for at vi har sett det siste fra Persona-serien og andre Atlus-spill.

Persona 5

Relaterte tekster

Persona 5Score

Persona 5

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Baad Mai

Persona 5 tør å fortelle en historie med temaer de fleste andre unngår, og er samtidig et av de mest stilsikre spillene jeg har vært borti...Loading next content