Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5

Persona 5 sin animeserie får ny trailer og aprillansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da A-1 Pictures fortalte at de jobbet med å lage en animeserien av Persona 5 i juli kunne de bare si at den ville komme en gang i 2018 og gi oss en liten teasertrailer. Denne gangen er de klare for å gi oss mer informasjon.

Nå har de ikke bare gitt oss en bedre trailer, men også mer informasjon om historien i serien for å tydeliggjøre et par ting.

"Ren Amamiya skal nå starte på andre år etter å ha blitt overført til Shujin Academy i Tokyo. Etter en spesiell hendelse vekkes Personaen hans til live, og sammen med vennene sine danner han "Phantom Thieves of Hearts" for å omforme hjertene til korrupte voksne ved å stjele kilden til de forvrengte lystene deres.

I mellomtiden har det dukket opp stadig flere bisarre og uforklarlige kriminelle gjerninger. Mens de lever vanlige high school-live i Tokyo om dagen, manøvrerer gruppen seg gjennom den metropoliske byen om natten. La sceneteppet heves for denne store, pikareske historien!"

Høres det kjent ut? Den minner jo en del om historien i spillet, så vi får se om dette stemmer når serien kommer til Japan i april.

HQ
Persona 5

Relaterte tekster

Persona 5Score

Persona 5

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Baad Mai

Persona 5 tør å fortelle en historie med temaer de fleste andre unngår, og er samtidig et av de mest stilsikre spillene jeg har vært borti...Loading next content