LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   NYHET - SPONSET INNHOLD

   Persona 5 Tactica: Alle spillbare Phantom Thieves-figurer

   Vi tar en nærmere titt på gjengen du kan spille som i Atlus' nye strategispill.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt

   Nå som Persona 5 Tactica er ute på Game Pass, Xbox One, Xbox Series X/S, Windows, PS4, PS5, Nintendo Switch og Steam har nok mange av dere allerede startet på dette nyeste eventyret med Phantom Thieves fra Atlus, men om du ikke har det - og er litt nysgjerrig på hvorfor mange skryter så mye av figurene i serien - har vi noe akkurat for deg.

   HQ

   Persona 5 Tactica inkluderer en rekke tilbakevendende og fanelskede figurer, inkludert Joker - som atter en gang bruker sin ikoniske pistol-, den uforutsigbare Ryuji, den medfølende Ann og vår kattaktige venn Morgana. På toppen av dette blir vi kjent med noen nye fjes.

   Persona 5 Tactica

   Erina er den tøffe og modige lederen av Rebel Corps som blir med i gjengen, og kommer med en del ferdigheter som lar henne angripe flere fiender samtidig. Når hun også kan plante sitt Flag of Freedom i bakken for å både svekke fiender og lege allierte er Erina virkelig et spennende nytt medlem av Phantom Thieves.

   Persona 5 Tactica

   Yusuke er gjengens kunstner og bringer litt eksentrisitet til Phantom Thieves. Alt mens han bruke langdistanse våpen som kan skade fiender fra trygg avstand. Personaen hans er den kraftige Goemon, så han bruke lokkeduer til å trekke fiendenes oppmerksomhet dit han vil på slagmarken.

   Deretter har vi Makoto, den godhjertede og viljesterke elevrådspresidenten som er kjent for sin trofasthet og sine styrker i nærkamper som gjør henne til en skikkelig trussel på slagmarken. Med et kraftig angrep som kan skade alle fiender på et rett strekke er Makotos Persona, Johanna, veldig nyttig i bestemte scenarioer.

   Haru skal heller ikke undervurderes selv om hun er datteren til en CEO og dermed er søkkrik, for hun kan gjøre stor skade på avstand. Hun kan erte fiender for å lokke dem nærmere før hun deler ut en massiv mengde juling med Personaen Milady.

   Til slutt har vi Futaba. Selv om hun er kjent for å være sjenert er hun også en enestående og genial hacker som kan bruke ferdighetene sine til å hjelpe Phantom Thieves på mange mulige måter. Personaen hennes heter Necronomicon, og som navnet indikerer vil du kunne gjenopplive de andre medlemmene med denne.

   HQ

   Siden Persona 5 Tactica har et system som lar deg veksle mellom disse medlemmene hver gang er det verdt å bli kjent med hver av disse figurene om du har tenkt å stoppe The Legionaries og fri innbyggerne fra dette tyranniet.

   Du kan spille Persona 5 Tactica i dag via Game Pass-medlemskapet ditt eller bare på en Xbox One, Xbox Series X/S, Windows, PS4, PS5, Nintendo Switch eller på Steam.

   Relaterte tekster

   2
   Persona 5 TacticaScore

   Persona 5 Tactica

   ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

   Fantomtyvene fra Persona 5 er tilbake, men Ingar mener dette gjensynet med den herlige gjengen også bør bli det siste.   Loading next content