Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2017

PES 2017 får 4K og 60 bilder i sekundet på PS4 Pro

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konami annonserte i dag at det kommer to gratis oppdateringer til deres Pro Evolution Soccer 2017. I oktober-oppdateringen (1.2) blir spillernes ansikter mer like sine virkelige motparter, og i tillegg blir det lagt til over 39 nye fjes. Deriblant spillere som Wissam Ben Yedder, Mario Lemina, Aymeric Laporte, Victor Wanyama og Denis Suarez for å nevne noen. Videre får vi flere offisielle sko og valgfrihet til å bytte ut knottene, men også noen andre nyheter.

Når Playstation 4 Pro slippes skal spillet oppdateres igjen (1.3), og denne vil sørge for at spillet kjører i 4K-oppløsning med 60 bilder i sekundet. Med denne oppdateringen vil også Liverpool og Borussia Dortmund bli med, sammen med Liverpools hjemmebane Anfield. Det samme gjelder hjemmebanen til Borussia Dortmund, altså Signal Iduna Park. Konami lover også at Liverpools publikum vil synge You'll never walk alone, og spillerne på begge lag vil gjengis så godt spillmotoren klarer.

Pro Evolution Soccer 2017

Relaterte tekster

3
Pro Evolution Soccer 2017Score

Pro Evolution Soccer 2017

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop & Mike Holmes

Konami vet hva de gjorde bra forrige høst, og nå har de brukt det meste av tiden på å finjustere og polere. Høstens første fotballspill er en perle!

0
- PES League tok et stort steg på Anfield

- PES League tok et stort steg på Anfield

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor var nylig på plass på Liverpool FCs stadion Anfield i forbindelse med PES Leagues regionsfinale. Under tilstelningen tok vi en prat med Konamis Jonas Lygaard...

2
Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det startet med at den argentinske fotballegenden Diego Maradona truet med å saksøke Konami for å ha inkludert en spiller med hans navn og utseende i Pro Evolution Soccer...Loading next content