Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2011

PES-verdensmesterskapet direkte

Med nordmann klar til avspark

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

SPANIA (Gamereactor): Det er årlige verdensmesterskapet i Pro Evolution Soccer er i gang, og Gamereactor er selvfølgelig til stede for å overvære det hele.

Det er 40 seierssugne PES-spillere fra 24 ulike land som barker sammen for å krone verdens beste spiller sesongen 2010. I løpet av året har det blitt spilt mer enn 2500 turneringer over nettet, med i overkant av svimlende 100.000 deltagere.

Den norske deltageren heter Gosha Askar og kommer fra Moss. Han har vunnet de to siste turneringene i Norge, og er klar til å sette på plass kjepphøye brasilianere og Spanjoler. Kan det bli en norsk verdensmester? Dette blir spennende folkens.

Følg verdensmesterskapet direkte her.

Beklager manglende oppdatering. Nettverket er overbelastet.

Det er ikke mulig å laste opp bilder på grunn av nettverket.

Oppdatering klokken 19:43.

Gosha Askar er ute av turneringen. Etter tre kamper med to tap og en uavgjort er det bare å pakke sakene for driblefanten. Dette var synd for Gosha som spilte strålende, men marginene var dessverre ikke på hans side.

Gosha henger ikke med hodet og kommer med følgende uttalese:

- Livet går videre. Det var utrolig morsomt å få være med på dette.

I den andre kampen møtte Gosha fjorårets vinner. Til tross for en jevn kamp i 70 PES-minutter, tapte til slutt mossingen 4 -1 mot forrige års PES-vinner.

Relaterte tekster

6
PES-verdensmesterskapet direkte

PES-verdensmesterskapet direkte

NYHET. Skrevet av Kristian Nymoen

SPANIA (Gamereactor): Det årlige verdensmesterskapet for Pro Evolution Soccer er igang. En nordmann er klar til avspark. Følg kampene direkte her...

Nytt fra Pro Evolution Soccer 2011

Nytt fra Pro Evolution Soccer 2011

NYHET. Skrevet av Magnus Tellefsen

Lekre pasninger og finter florerer i denne driblefine videoen fra en av høstens store fotballattraksjoner. Mye virker å være forbedret i Konamis nyeste...Loading next content