Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

PETA klager på Far Cry 6

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gjengen i People for the Ethical Treatment of Animals, bedre kjent som PETA, har med jevne mellomrom en høne å plukke med spillindustrien. Gjennom årenes løp har vi sett dem kritisere Super Mario sin Tanooki-drakt, Blathers-museumet i Animal Crossing: New Horizons og mye mer. Derfor bør det ikke komme som et sjokk at Far Cry 6 nå får gjennomgå.

For ett av minispillene i Far Cry 6 lar oss ha hanekamper i skikkelig Tekken-stil, noe PETA gjør fullstendig klart at de ikke liker:

"Å gjøre om en forferdelig blodsport som hanekamper til en Mortal Kombat-stilaktig videospillkamp er et "far cry" (prøver de faktisk å være morsomme i klagen sin? red.anm.) fra skikkelig innovasjon siden dagens samfunn er sterkt imot å tvinge dyr til å kjempe til døden. Haner brukt i hanekamper utstyres med skarpe tagger som skjærer gjennom kjøtt og bein, noe som fører til forferdelige smerter og dødelige skader. PETA Latino ber Ubisoft om å erstatte dette forkastelige minispillet med et som ikke glorifiserer grusomhet."

Hva synes du? Er PETA inne på noe eller drar de det litt langt?

Far Cry 6

Relaterte tekster

2
Far Cry 6Score

Far Cry 6

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ruben har reist på ferie til karibien, og med en iskald mojito i den ene hånden og en AK-47 i den andre stilte han selv Charter-Svein i et godt lys. Far Cry er tilbake.

0
Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Undertegnede er en av dem som virkelig har begynt å gå lei Ubisoft/Far Cry-formelen, så jeg prioriterte andre spill fremfor Far Cry 6 forrige høst. Det frister likevel å...Loading next content