Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Angry Birds

Peter Dinklage er klar for Angry Birds-filmen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Arbeidet med Angry Birds-filmen ser ut til å gå som planlagt, og nå forteller Rovio at en rekke store navn er involvert. Blant dem finner vi eksempelvis Peter Dinklage fra Game of Thrones (og sist Destiny) som skal spille den legendariske Mighty Eagle.

Andre skuespillere er Jason Sudeikis (Horrible Bosses, We're the Millers) som hovedpersonen Red, en fugl med kort lunte, Maya Rudolph (Grown Ups, Bridesmaids) i rollen som Matilda og Danny McBride (Due Date, This Is the End) som den litt ustabile Bomb.

Fergal Reilly (The Smurfs) og Clay Katis (Wreck-It Ralph) har regien for filmen som har premiere i USA 1. juni 2016.

Angry Birds

Relaterte tekster

4
Angry Birds HalloweenScore

Angry Birds Halloween

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

De hissige Iphone-fuglene er tilbake for å feire Halloween. Kim har tatt steget opp i spretterten for å bistå i kampen mot de grønne grisene.

1
Angry Birds-filmen får oppfølger

Angry Birds-filmen får oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan virke som alt som er knyttet til Angry Birds-merkevaren blir en suksess. På tross av en middels mottagelse blant kritikere tjente nemlig Angry Birds-filmen inn...

2
Angry Birds-utvikleren sier opp folk

Angry Birds-utvikleren sier opp folk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den finske Angry Birds-utvikleren Rovio forteller at de er nødt til å si opp 16 prosent av de ansatte. Sjefen Mikael Hed skriver i et offentlig blogginnlegg at det er...Loading next content