Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PGA Tour 2K23

PGA Tour 2K23 slippes i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da 2K Games og HB Studios annonserte at de ville annonsere noe angående PGA Tour 2K23 den 22. august sendte Daniel meg en ekstremt forhåpningsfull melding om at de faktisk ville lansere spillet eller gjøre noe annet stort den dagen. Vel, det viser seg at mine langt lavere forventninger var godt begrunnet.

Nå som dagen er her viser det seg at utviklerne bare ville avsløre at PGA Tour 2K23 lanseres den 11. oktober og 14. oktober. Jeg skriver to datoer siden de som kjøper Deluxe- eller Tiger Woods-utgavene av spillet får det tre dager før alle andre. Utenom det får vi vite at spillet vil ha 20 lisensierte baner, 14 av verdens beste golfere og selvsagt baneskaperen, mens nærmere informasjon om disse og gameplay avsløres de kommende ukene.

HQ
PGA Tour 2K23
PGA Tour 2K23PGA Tour 2K23PGA Tour 2K23

Relaterte tekster

0
PGA Tour 2K23Score

PGA Tour 2K23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Birdier, eagler og bogeyer haglet da Daniel tok for seg det nyeste golfspillet fra 2K og HB Studios.

0
Fremtiden for PGA Tour 2K23

Fremtiden for PGA Tour 2K23

NYHET. Skrevet av Daniel Andersen

Hva skjer med PGA Tour 2K-serien nå som de har fått konkurranse? Daniel tok en prat med utvikler HB Studios for å finne ut av dette og mer.

0
Sniktitt: PGA Tour 2K23

Sniktitt: PGA Tour 2K23

FORSPILL. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har svingt golfkølla på både bane og i skogen da vi fikk en sniktitt på det nye golfspillet fra 2K og HB Studios.Loading next content