Norsk
Gamereactor
nyheter
Blue Dragon

Phil Spencer vil ha Blue Dragon og Lost Odyssey til Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at Microsoft annonserte bakoverkompabilitet til Xbox One på E3, startet de en brukerundersøkelse der du spurte fansen om hvilke spill de ønsker å se inkludert når ordningen lanseres senere i år (etter planen).

I denne undersøkelsen leder Call of Duty: Black Ops 2 og Red Dead Redemption, men spør man Xbox-sjef Phil Spencer er det to andre spill som er mest interessante. På Twitter har han nemlig skrevet at han helst vil gjenoppleve Blue Dragon og Lost Odyssey.

Disse to spillene ble sluppet i vesten henholdsvis i 2007 og 2008, og sammen stod de for den eneste perioden noensinnne da Xbox 360 faktisk solgte bedre Playstation 3 i Japan. Dette varte i noen uker etter lanseringen av sistnvente, og er altså en hendelse som aldri har skjedd hverken før eller etter. Det sier vel sitt om populariteten til spillene.

Takket være Spencers melding har også begge spill gjort et bykst i brukeravstemmingen, da Lost Odyssey har klatret forbi plass nummer 100, mens Blue Dragon har lagt 150 bak seg. Vi håper og tror antall bakoverkompatible spill vil overstige 150 og vel så det, selv om Microsoft ikke kan garantere at samtlige Xbox 360-spill vil fungerer på Xbox One.

Hvilke 360-spill vil du helst spille på den nye konsollen din?

Blue Dragon

Relaterte tekster

Blue DragonScore

Blue Dragon

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Final Fantasys far Hironobu Sakaguchi vender tilbake med en av årets beste rollespillopplevelser i Blue Dragon.

0
Nå kan du spille Blue Dragon på Xbox One

Nå kan du spille Blue Dragon på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Biblioteket med gamle spill du kan nyte på din Xbox One-konsoll blir stadig mer innholdsrikt, og nå har Microsoft sluppet enda en klassiker. Det er Blue Dragon fra 2007,...Loading next content