Norsk
Gamereactor
nyheter
Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy har fått lanseringsdato

Kommer til PC og konsoller den 21. februar i Japan.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Phoenix Wright/Ace Attorney-serien har så langt vært eksklusiv til håndholdte maskiner og mobiler, men det er i ferd med å endre seg når Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy lander på PC, PS4, Switch og Xbox One til neste år. Nå har Capcom bekreftet (via Gematsu) at den japanske lanseringsdatoen til trilogien er den 21. februar. Vi har foreløpig ikke fått noen lanseringsdato i Vesten, annet enn "early 2019".

Den offisielle Twitter-kontoen til spillet har hintet om at vi får en dato "snart", så vi vet forhåpentligvis mer om ikke så altfor lenge, og krysser fingrene for at den vestlige lanseringsdatoen ikke henger spesielt langt etter den japanske.

"We'll have new information to share on the western release date of Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy for PS4, XB1, Switch, and PC soon. Stay tuned!"

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

Relaterte tekster

4
Phoenix Wright: Ace Attorney TrilogyScore

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Endelig er Phoenix Wright kommet til moderne konsoller i form av Ace Attorney Trilogy, nå sluppet ut med «nydelig» HD-grafikk. Men er det fortsatt mulig å forsvare disse spillene, eller er de skyldige i å være sittende fast i fortiden?Loading next content