Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pikmin 3 Deluxe

Pikmin 3 Deluxe kommer til Nintendo Switch i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens store deler av verden lengter etter en ny Direct-sending har Nintendo i kjent stil bare bestemt seg for å annonsere et etterlengtet spill ut av det blå.

Denne gangen er det Pikmin 3 som kommer til Nintendo Switch i form av Pikmin 3 Deluxe den 30. oktober. Her snakker vi uansett ikke om en simpel port til hybridkonsollen. Switch-utgaven vil by på alt av utvidelser, nye sideoppdrag, muligheten til å spille gjennom hele historiemodusen sammen med andre, nye vanskelighetsgrader, multiplayermodusen Bingo Battle, en Piklopedia med informasjon om ulike skapninger du møter og mer. feature that allows you to collect information on creatures and earn in-game badges by meeting certain conditions.

HQ
Pikmin 3 Deluxe

Relaterte tekster

0
Pikmin 3 DeluxeScore

Pikmin 3 Deluxe

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Michael har tatt et dypdykk i et av Wii Uens største spill. Holder det fortsatt formen sju år senere?Loading next content