Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

PlatinumGames har en stor kunngjøring i morgen

Actionspillutvikleren har bedt oss om å holde øynene åpne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PlatinumGames, utvikleren bak Bayonetta-serien, Nier: Automata, Metal Gear Rising: Revengeance og en haug med andre godt mottatte actionspill har avslørt at en spennende annonsering kommer på lørdag.

"Pip-Boop!" PlatinumGames har noe spesielt i ermet. Hold øynene åpne for i morgen"

Det eneste hintet vi har for dette "noe spesielt" er "pip-boop" -linjen som kommer første.Selv om dette signaliserer et slags futuristisk spill eller noe basert på roboter begrenser ikke dette akkurat mulighetene nevneverdig.

Noen tror dette kan være Bayonetta 3-DLC, mens andre fortsatt klamrer seg til håpet om en Metal Gear Rising: Revengeance-remaster. Det er også mulighet for at det er noe helt annet, som en ny IP eller en oppfølger til et av studioets mindre kjente spill. Vi må bare vente til i morgen, ser det ut til, med mindre dette lader opp til en 1. aprilspøk.

Hva vil du at PlatinumGames skal kunngjøre?

PlatinumGames har en stor kunngjøring i morgen


Loading next content