Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Playstation 3 blir oppdatert

Eller neddatert, om du vil

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge Sonys europeiske Playstation-blogg kommer en ny oppdatering til Playstation 3 1. april. Oppdatering 3.21 legger dessverre ikke til noen nye funksjoner, men den fjerner i stedet en gammel funksjon. Fra og med denne oppdateringen vil det ikke lenger være mulig å kjøre Linux eller andre operativsystemer via "Other OS"-funksjonen som var med i de opprinnelige Playstation 3-maskinene. Funksjonen fjernes rett og slett fra konsollen.

Årsaken er visstnok at Sony trenger å demme opp for hackere som forsøker å bruke funksjonen som en bakvei inn i systemet, og dermed åpne for piratkopiering.

Dersom du faktisk bruker denne funksjonen, er du nødt til å avstå fra å oppdatere maskinen. Men dette vil føre til at fremtidige spill som krever nyeste firmware ikke vil bli spillbare på din PS3.

Playstation 3 blir oppdatert


Loading next content