Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

PlayStation 5 viser enormt potensiale i Unreal Engine 5-demo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft fikk en del velfortjent kritikk for å ikke vise særlig mye skikkelig gameplay i torsdagens Inside Xbox-stream, men en av grunnene til at det er vanskelig å vise gameplay fra de kommende konsollene er at utviklerne ikke har de rette verktøyene eller fått tid til å utnytte den ekstra kraften enda. Derfor kan dagens video være nyttig.

Epic Games har nemlig offentliggjort en videodemonstrasjon av hva den nye Unreal Engine 5 vil kunne få til på PlayStation 5. Med fantastiske teksturer, imponerende fysikk, realistisk fysikk, gåsehudfremkallende lyd og ufattelige detaljer er det klart at den ekstra kraften i de kommende konsollene vil kunne by på en skikkelig evolusjon både for presentasjon og gameplay.

HQ
PlayStation 5 viser enormt potensiale i Unreal Engine 5-demo
PlayStation 5 viser enormt potensiale i Unreal Engine 5-demoPlayStation 5 viser enormt potensiale i Unreal Engine 5-demoPlayStation 5 viser enormt potensiale i Unreal Engine 5-demoPlayStation 5 viser enormt potensiale i Unreal Engine 5-demo


Loading next content