Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

PlayStation arrangerer en gratis online flerspillerhelg denne uken

Du kan spille online uten en PS Plus-konto.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony ser ut til å virkelig skru opp innsatsen med PlayStation Plus i det siste, da de siste tilskuddene til tjenesten har inneholdt noen seriøse storslagere, men for å legge til dette feirer Sony tjenesten med en Festival of Play-begivenhet, som tilbyr Trial-utgaver (som God of War: Ragnarök en vi rapporterte om nylig), en ny PlayStation Stars-kampanje, doble rabatter på spill, en konkurranse for å vinne en Bravia XR OLED-TV og til og med muligheten til å spille på internett gratis.

Dette er den virkelige kickeren av arrangementet siden tilbudet gjelder for alle med en PlayStation. Denne helgen kan du nemlig spille multiplayer-spill på Sonys konsoller selv uten PlayStation Plus.

Det vil også bli holdt en PlayStation Tournament for FIFA 23, Guilty Gear Strive og NBA 2K23 i løpet av helgen, og enhver PS Plus-abonnent.

Kommer du til å spille med venner på PlayStation denne helgen?

PlayStation arrangerer en gratis online flerspillerhelg denne uken


Loading next content