Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs

Playstation Plus-spillene for mai avslørt?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

HotUKDeals har ved flere anledninger røpet hvilke spill som vil komme til Playstation Plus, og nå har de kanskje gjort det igjen.

En bruker hevder nemlig at Playstation 4-eiere med Playstation Plus vil kunne laste ned Watch Dogs og Tetris Ultimate neste måned.

Spør du oss virker det ganske troverdig. Sony har ved flere anledninger inkludert spill som på en eller annen måte skal bli, eller har vært, ekstra relevante i PS Plus-samlingen sin. Dishonored kom like før remasterutgaven kom, og Tomb Raider kom like etter Definitive Edition. Med tanke på ryktene om at Watch Dogs 2 ville vises frem på Ubisofts pressekonferanse under E3-messen virker dette ryktet ganske troverdig. Svaret får vi nok innen torsdag.

Watch Dogs

Relaterte tekster

Watch DogsScore

Watch Dogs

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Spillet vi har snakket om i to år er endelig lansert, og det leverer varene! Ubisoft viser at det er flere enn Rockstar som kan lage enestående sandkassespill...

2
Games with Gold for juni annonsert

Games with Gold for juni annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Atter en gang nærmer vi oss en ny måned, og atter en gang er Microsoft klare til å offentliggjøre hvilke spill hvilke man får med i Xbox Gold-medlemskapet sitt. •...Loading next content