Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl

Pokémon Diamond- og Pokémon Pearl-remakene bekreftet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om at Nintendo lager remaker av Pokémon Diamond/Pearl har gått i flere år allerede, men hva passer vel bedre enn å få dem først når serien fyller 25 år?

For som forventet ble remakene offisielt annonsert i dag. De heter Pokémon Brilliant Diamond og Pokémon Shining Pearl, og skal komme til Nintendo Switch i høst. Grunnen til at selv Nintendo kaller disse remaker er at disse ikke er simple oppussinger av klassikerne. Blant annet er presentasjonen mer chibi-aktig i skikkelig remaken av The Legend of Zelda: Link's Awakening-stil. Utenom det sier utviklerne i ILCA (Game Freak er blant annet opptatt med Pokémon Legends Arceus) at de vil forholde seg meget tro til originalene. Det gir mening siden Diamond/Pearl-sjefen Junichi Masuda deler lederansvaret for utviklingen med Yuichi Ueda fra ILCA. Kampene ser i alle fall ut til å være som før, så får vi se hvordan online-delen håndteres denne gangen senere i år.

HQ
Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl
Pokémon Brilliant Diamond/Shining PearlPokémon Brilliant Diamond/Shining PearlPokémon Brilliant Diamond/Shining PearlPokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl

Relaterte teksterLoading next content