Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Pokémon Go er det største mobilspillet USA noensinne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er Survey Monkey som slår fast at Pokémon Go nå er det største mobilspillet gjennom tidene i USA. Tallet de benytter seg av er høyeste antall aktive spillere i løpet av en dag. Tidligere rekordholder var Candy Crush Saga som på et tidspunkt var oppe i 20 millioner, men dette ble nå knust med en hel million av Pokémon Go.

• Pokémon Go kommer til Norge om få dager

Mange hevder at spillet fra Niantic Labs og Nintendo allerede har passert antall Twitter-brukere, men alle som kjenner Android vet at veldig mange benytter en annen app enn den offisielle, og disse tallene er så godt som ubrukelige i noen annen sammenheng enn å skape sensasjonsartikler.

Det som imidlertid er verdt å merke seg, er at Pokémon Go nærmer seg Snapchat og Google Maps på Android, og skulle spillet passere disse vil det absolutt være en sensasjon.

• - Pokémon Go-suksessen tar slutt om fire måneder

Vi har ikke sett slutten på Pokémon-eventyret ennå, det er helt sikkert. Vi venter tross alt på en offisiell lansering flere steder i verden, inkludert i Norge.

Pokémon Go
Surveymonkey
Pokémon Go
Surveymonkey

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...



Loading next content