Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Pokémon GO har omsatt for 3,6 milliarder dollar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går var det nøyaktig fire år siden Pokémon Go kom. Og for en ankomst det var. Det var som om hele verdens konflikter bare ble lagt på hylla i øyeblikket da store deler av den globale befolkningen heller ville gå på Pokémon-jakt. Det har resultert i at Niantic og The Pokémon Company har tjent svimlende mye penger på spillet. Men hvor mye penger er det egentlig snakk om?

Det har en ny rapport fra Sensor Tower gitt oss svar på. I skrivende stund har Pokémon Go omsatt for intet mindre enn 3,6 milliarder dollar. 2019 var året hvor omsetningen var på sitt høyeste, med 905 millioner dollar i omsetning. Det blir spennende å se om 2020 kan overgå det.

Spiller du fortsatt Pokémon Go?

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content